Team

Jeroen Kosterman Creative Director

Jeroen is ook vanaf dag 1 van de partij. Met hem weet je precies waar je aan toe bent. Hij is het creatieve brein. Jeroen gaat voor absolute kwaliteit binnen het budget, met 100% tevredenheids-garantie.

Krijn van Dijk Graphic Designer

Krijn is onze vaste freelance vormgever. Kan razendsnel schakelen, en denkt graag mee. Alleen als u tevreden bent is hij dat ook.

 

Bart Reitsma Cameraman

Bart is onze cameraman. Hij is gek op zijn werk, kan in elke omgeving onopvallend zijn werk doen. Komt graag op mooie, gekke of interessante plekken. En speelt ook niet onverdienstelijk golf.

Andre Lugtenburg Project Techniek

Andre is onze techneut. Eigenlijk onze Willie Wortel en is niet tevreden met een 8. Binnen CTL weet niemand zo veel over audio en video als hij. Ons credo: "Als Andre het niet weet of kan, vergeet het dan maar."

Marjon Borsboom Copywriter

Marjon Borsboom is onze vaste freelance tekstschrijver. Ze heeft maar weinig woorden nodig om aan de slag te gaan en om te zeggen wat u bedoelt. Haar stijl is krachtig en leest soepel.

 

Luuk Sinke 3D-Animaties

Luuk, is de man die voor ons de animaties en artist impressions maakt. Objecten, ruimtes of grafische elementen die er nog niet zijn ontwerpt hij realistisch in no-time

Scroll to Top