Over CTL

Resultaat door persoonlijke aandacht

Een langdurige relatie opbouwen,  met u meedenken,  en objectief advies geven,  zijn onze kernwaardes al 25 jaar lang. De technische ontwikkelingen, volgen elkaar in hoog tempo op. Onze mensen vinden het leuk om up-to-date te zijn en om u de beste oplossing te geven.

Tijden Veranderen

Het product alleen is al lang niet meer genoeg. Consumenten zijn veeleisend, kritisch en de aandachtsspanne is kort. Merken willen een product met een gezicht en uitstraling hebben. CTL creative bedenkt een creatieve oplossing waar u bij staat. Welk medium wij ook samen met u kiezen, wij verzorgen de juiste visuele invulling.

Teamspeler

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk aan specialisten.  Zo kunnen we snel werken en de kwaliteit bewaken. Omdat we graag met de beste mensen werken laten we iedereen doen waar hij goed in is. Tekstschrijvers, grafisch ontwerpers, vertalers, 3d  Animatiemakers, cameramensen, editors en meubelmakers. Wij hebben ze in ons netwerk en werken al jaren met ze samen op basis van vertrouwen en partnership. U wilt op tijd en binnen het budget geleverd hebben, u heeft het al druk genoeg. Wij doen wat we beloven, resultaat gericht.

Graag laten wij aan de hand van bewezen succesvolle projecten, zien waar wij en onze klanten trots op zijn.

Lees meer

Stap 1 Inventarisatie van uw wensen, doelstellingen en budget.

Stap 2 Creatieve oplossing uitwerken, met onze specialisten

Stap 3 Wij presenteren onze oplossing aan u.

       
Scroll to Top